layer-background

Master Physical Education and Sport Pedagogy

Jij bent straks een (sport)pedagogisch professional die het verschil maakt in het bewegingsonderwijs. Vanuit een pedagogisch-didactisch perspectief leer je hoe je met je omgeving ervoor zorgt dat de waarde en betekenis van bewegen op alle niveaus wordt benut en je vormt dé schakel tussen alle partijen.

layer-background

Ergocare: dé specialist in plafondtilliften voor de zorg

Ergocare is dé specialist in tilsystemen in de breedste zin van het woord. Dit komt doordat de focus primair ligt op plafondtilliften. De kennis van plafondtilliften wordt aangevuld door een bouwtechnische achtergrond.

layer-background

Toscanecampers.com

MET EEN VINTAGE CAMPER DOOR TOSCANE! Zie Toscane op een nieuwe unieke manier! In onze VW Vintage campers maak je de blits! Let op! Alleen voor avonturiers, bourgondiers, chillers en/of romantici!

layer-background

RB Producties - Wie is de Mol?!

RB Producties richt zich op entertainment en theater voor groepen. Het alombekende Wie is de Mol wordt gespeeld bij de haven Ottemhome bij de Loosdrechtse Plassen. Het doel van het team is om zoveel mogelijk punten te verdienen bij de diverse opdrachten Het doel van de Mol is te voorkomen dat er punten worden gescoord bij de opdrachten Het doel van een teamlid is de Mol te ontmaskeren om op die manier: Punten voor de groep te scoren, Persoonlijk punten te scoren om een oorkonde als totaalwinnaar van de ontmaskering van de Mol.

layer-background

Presentchild

Sfeervideo van de terugkomdag van Presentchild. PresentChild zorgt er voor dat jij geraakt wordt door de boodschap van je kind voor jou. De liefde tussen ouders en kinderen doet de rest.

layer-background

Wielertalent Bas Tietema uit Zwolle

Bas Tietema is een talentvolle wielrenner uit Zwolle. Hij komt uit voor het jongere broertje van de Amerikaans/Zwitsere formatie BMC. Het Nederlandse wielerseizoen wordt jaarlijks geopend door de Ster van Zwolle. Kan hij op zijn geboortegrond als eerste over de streep komen?

layer-background

Hairforce Groningen

Promo-video voor kapsalon Hairforce in Groningen.

layer-background

Sophie de Boer verkent parcours NK Veldrijden

Veldrijdster Sophie de Boer uit Enschede verkent het parcours van het NK Veldrijden op de Sallandse Heuvelrug. "Het parcours is niet heel zwaar maar vooral heel snel. Geef mij maar iets zwaardere omstandigheden. Daar kan ik het verschil maken", zegt Sophie.

layer-background

Wingssprayer gewasbescherming

De meest effectieve manier van gewasbescherming doe je met de Wingssprayer. Een milleu- en budgetvriendelijke manier om uw gewassen te beschermen. Deze video is in opdracht van Agrimedia gemaakt.

layer-background

Commercial NK Veldrijden

In de bossen bij Hellendoorn werd het Nederlands Kampioenschap Veldrijden verreden. Bij de dames won Thalita de Jong, bij de heren was Mathieu van der Poel de sterkste. Deze promo is gemaakt in opdracht van de organisatie van het NK Veldrijden. De promo is vertoond in de reclameblokken van RTV Oost.

layer-background

Hier en Daar - koffie & wijn

In de ‘woonkamer’ ingericht met vintage meubels geniet u van specialty coffee of biologische wijn, al dan niet in combinatie met een vers bereide lunch. De koffie wordt bereid door een ervaren en gepassioneerde barista. Bij de keuze van uw wijn en plateaus wordt u geadviseerd door een bekwame sommelier. Het assortiment wordt verder aangevuld met klein gebrouwen speciaalbieren en biologische frisdranken. ‘Hier en Daar’ espresso & wijnbar is in 2012 begonnen als mobiele espressobar op festivals en evenementen. In 2013 is het bedrijf uitgebreid met een gebakscaravan en inmiddels is er een vaste stek in het hart van Zwolle.

01/03
Share